Bejegyzések

Facebook oldaldoboz

2015.05.13. 16:17 Anitja

Búcsú

Innen elköltöztem, ezért ez az utolsó bejegyzésem. Mostantól itt találhattok meg: új blogom (a régi bejegyzéseimet is átköltöztettem)

Búcsúzóul engedjetek meg néhány gondolatot:

A jóga nem cirkuszi mutatványok, vagy tornagyakorlatok sorozata. Ne gyűjtsd az ászanákat, sokkal inkább gyakorolj néhány ászanát, amely számodra a legmegfelelőbb. Ezeket tökéletesítsd, tanuld meg helyesen kivitelezni, és gyakorold.

Például: úgy érzed a gyertyaállás hasznos számodra, jót tesz a testednek, nézz meg róla minél több videót, képet, tanulmányozd az ászanát. A legfontosabb pedig, hogy figyeld önmagad amikor gyakorlod az ászanát, koncentrálj arra a szervre amelyre hat, és tartsd ki a pózt napról napra több ideig.

Végezetül felvetném a kérdést -

MIÉRT JÓ AZ OTTHONODBAN JÓGÁZNI?

Kényelmes - komfortérzeted magas, hiszen az otthondban vagy, abban a ruhában, azon a matracon amit szeretsz.

Szabad - azt az ászanát gyakorlod amit kedvelsz, és fejlődsz a saját tempódban, az ászanát annyi ideig tartod ki amíg jól esik, és bármikor jógázol amikor ráérsz.

Meghitt - csak Te vagy és a jóga

(Ráadásul ingyen van)

OM NAMAH SIVAYA

medi.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anitja.blog.hu/api/trackback/id/tr467225663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása