Bejegyzések

Facebook oldaldoboz

2017.10.02. 16:38 Anitja

A jóga és a technika

Mai világunkban nemcsak így interneten keresztül olvasgatva támogathatjuk az otthoni jógázásunkat, számos más technikai vívmány van, amelyek még segíthetik azt.

Ilyenek például a fényképező-, és videókészítő eszközeink.

Ugyanis, ha bizonytalanok vagyunk a kivitelezés pontosságában, rögzíthetjük, majd visszanézhetjük, hogy lássuk hol szükséges korrigálnunk. A helyes ászana végrehajtásáról  általában teszek fel képeket, és igyekszem a lehető legérthetőbben leírni, de rengeteg fotó és videó fellelhető még a neten.

Ha nincs aki segítsen a fényképezésnél, akkor is könnyedén, időzítővel megcsinálhatjuk a házi ászana fotóinkat. Érdemes a leghosszabb időintervallummal dolgozni, ráadásul akkor még az ászana kitartására is kellő időt tudunk fordítani, van lehetőség pontosítani, és a leghelyesebben kivitelezni az ászanát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anitja.blog.hu/api/trackback/id/tr5412921403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása