Bejegyzések

Facebook oldaldoboz

2014.01.30. 14:36 Anitja

Jógaoktatóknak, jógázóknak és nem jógázóknak 7. rész

                 A JÓGA MINT ADOMÁNY

Kedves Érdeklődő, elgondolkoztál már azon, hogy a jóga mekkora ajándék a testünknek és lelkünknek egyaránt? De vajon akkor miért is kell fizetni érte? Hogy van az, hogy manapság a jógaoktatás, és a jógaközpontok létrehozatala olyan jó üzletnek számít? Egyszerű a válasz, mert emberek ebből élnek meg, jógát oktatnak, és jógaközpontokat alapítanak. Holott ez egykoron egy titkos, és nagyon emelkedett tanítás volt. Egy komoly belső munkát igényel oktatótól és tanulótól egyaránt, amihez pedig nemigen csatolható a pénz fogalma. Mégis mostanság olyan torz világban élünk, hogy ez belefér, és muszáj, mert az ember kűzd a mindennapokban, hogy fennmaradjon, pénzt kell teremtenie a megélhetéséért.

De miért is írok én most itt erről? Azért kedves Érdeklődő, mert van megoldás, mert ebből a torz világból van egy kiút, egy új gazdasági és társadalmi vívmány, ami lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint éljük le az életünket, és ez annyira felvillanyoz, hogy nem tehetek mást, minthogy megosztom e tudást.

A technológiák és az információk áramlásának az aranykorát éljük, digitális világunk ha akarjuk, ha nem, előtérbe lép, hiszen kényelmessé teszi életünket. Márpedig az emberiség mindig arra törekedett, hogy könnyebb legyen az élete, hogy kedve szerint tehessen, hogy az idejét azzal töltse amivel vagy akivel szeret foglalkozni.

Nem akarok elmélyedni most a soraimmal sem a digitális cryptopénzek világában, sem a mai közgazdasági fejleményekben, de annyit mégis meg kell jegyeznem, hogy a digitális pénzek léteznek és terjednek, a feltétel nélküli alapjövedelem pedig immáron nem álom, hanem megvalósítható koncepció.

Ezek tudásából fakadt a Biteuró, amely európai emberek alapjövedelme digitális formában.

https://www.facebook.com/biteuro

Nagy öröm lehet ez mindnyájunknak, megoldás mindennapos gondjainkra, problémáinkra, hogy a jövőben valóban azzal foglalkozhassunk amihez kedvünk van, hogy a Jógaoktatók és Jógaközpontok ingyenesen vagy csupán valamiféle adományos formában adhassák tovább a jóga tudásukat.

Biteuro működési elv.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anitja.blog.hu/api/trackback/id/tr485652595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása